Smaak Stoet

Ontdek de flexibele stoet

We hebben diverse food trucks. Deze kunnen we ook nog eens uitbreiden met bijvoorbeeld Billy de paardentrailer of een tapastafel! Alle combinaties zijn mogelijk. Voor kleine tot grote feesten. Dat is nog eens een recept voor sfeer!

Contact opnemen >

Betty

Betty is een Bedford Bedouin uit 1970, die in deze jaren met name als kampeerwagen werd gebruikt. We hebben Betty met veel liefde en met eigen handen gerestaureerd in 2021.

Wat biedt Betty?
Betty is de warme keuken van onze stoet. Van hete bliksem, tot rendang met lontong en wafels tot summer rols. Betty draait haar hand nergens voor om.

Bert

Bert is een Bedford Hawson uit 1976. Bert heeft vroeger gediend in het Engelse leger, gestationeerd in Duitsland. Tegenwoordig is Bert zijn groene legerkleur kwijt en is hij omgetoverd tot een champagne/gouden foodtruck.

Wat biedt Bert?
Bert is ons mobiele café. Van limonade tot bier of wijn, verse jus of heerlijke (bubbel) thee. Als het maar vloeibaar is ben je bij Bert aan het goede adres!

Bea

Bea is een beeldschone Piaggio, een Italiaanse tuk tuk. Bea komt uit de begin jaren 80 en werd ingezet voor boeren om hun goederen naar de Italiaanse markt te brengen.

Wat biedt Bea?
Koffie, cappuccino, café latte, espresso en voor de zoetekauw ovenheerlijke eigengemaakte lemon bars, gebak, cake en koekjes.

Billy

Billy is een Engelse paarden trailer, een Ifor Williams uit de jaren 80. Billy is omgetoverd tot een robuuste koffiebar en patisserie.

Wat biedt Billy
Zin in een lekkere soep of een (h)eerlijke salade? Billy beschikt over een saladebar en soephoek.

The Icemachine

Leuk voor kinderen en liefhebbers van softijs. Kies je smaak en maak je eigen softijsje bij de Icemachine!

De tapastafel

Het is snaaien geblazen bij de tapastafel. Van lekkere Hollandse kaas en worst tot pittige of spannende hapjes.